Product

Neonled

achtergrond, beeldscherm, behang

Het gebruik van ledverlichting neemt steeds meer toe. Zo ook het gebruik van neonled. Dit omdat veel mensen het leuk vinden om diverse objecten te decoreren met behulp van verlichting. Het gebruik van neonled heeft dan ook veel voordelen. Zo wordt deze verlichting bijvoorbeeld niet warm. Dit in tegenstelling tot hallogeenlampen. Het gebruik van hallogeenlampen neemt dan ook steeds meer af. Dit omdat deze lampen tevens een veel hoger energieverbruik hebben dan ledlampen.

 

Energieverbruik

Als het even kan, willen mensen graag bezuinigen op hun vaste lasten. Bijvoorbeeld op het energieverbruik. Toch kan het gezellig zijn, om met name ’s avond, verlichting aan te hebben in huis. Door gebruik te maken van ledverlichting hoef je niet bang te zijn voor een torenhoge energierekening. Dit omdat deze verlichting een relatief laag energieverbruik heeft. Dit geldt eveneens voor neonled. Deze vorm van verlichting wordt bijvoorbeeld toegepast bij auto tuning, maar ook bij het decoreren van bijvoorbeeld een aquarium. Tevens wordt deze verlichting ook vaak toegepast bij het produceren van veiligheidsproducten. Met name bij veiligheidsproducten die gebruikt worden in het donker.

 

Veiligheidsproducten

Er zijn talloze soorten veiligheidsproducten verkrijgbaar. Ook als het gaat om de verkeersveiligheid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de welbekende gevarendriehoek of het gele/ oranje veiligheidshesje. Ook wordt er bij het produceren van veiligheidsproducten gebruik gemaakt van neonled. Je ziet dit bijvoorbeeld vaak bij hardlopers of fietsers. Vaak dragen zij een bandage rondom hun bovenarm, of hebben verlichting in hun schoenen. Dit om op te vallen voor mede weggebruikers. Je wil immers als hardloper wel graag opvallen voor automobilisten in het donker. Ook voor dieren zijn er veiligheidsproducten ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van zulke verlichting. Zo zijn er voor honden bijvoorbeeld verlichte halsbanden verkrijgbaar. Zo kunnen weggebruikers zien dat jij je hond aan het uitlaten bent, maar ook jij kunt zelf je hond beter in de gaten houden in het donker. Dit omdat je hond misschien wel graag in het hoge gras snuffelt. Neonled wordt dan ook voor diverse doeleinden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *