Eten en drinken

Boerenkaas, een smaaksensatie

Boerenkaas

Je wordt wakker, je rekt je uit en schiet je badjas aan. Je loopt naar de keuken en ruikt de heerlijke geur van vers brood van de bakker, die je pas hebt gehaald. Terwijl je met slaperige ogen een kop koffie zet, haal je uit de koelkast een heerlijk stuk, romige en smeuïge kaas tevoorschijn. Elke hap die je neemt is weer een nieuwe smaaksensatie met een heerlijke zachte textuur. Een betere ochtend bestaat niet toch? een heerlijk en gezond ontbijt, krijg je met de enige echte boerenkaas.

 

De echte Nederlandse kaas

Kaas is een product wat typisch Nederlands is. Toeristen komen van ver om hier, in Nederland, de lekkerste stukken kaas te komen proeven. Dit heeft natuurlijk een reden. Voor Nederlanders kan het soms zijn dat kaas ze niet echt aanspreekt. Ja, het is wel lekker maar niet een fantastisch product. Dit komt omdat, de échte, bekende Nederlandse kaas, niet in elke supermarkt te koop is. een Nederlander die niet zo weg is van kaas en een echte kaas-fan, kunnen beide het verschil proeven tussen supermarktkaas en boerenkaas. Boerenkaas is een ambachtelijk product, wat met passie wordt gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit melk van koeien, die een lekkere melk geven, door het goede kwaliteit van het gras dat ze krijgen. Vervolgens worden de beste en lekkerste kruiden toegevoegd. Dit allemaal, om jou te kunnen laten genieten van de smaak van het platteland.

 

Pittig of zacht, het kan allemaal.

Boerenkaas is in heel veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Waar je ook van houdt, er bestaat altijd een stuk kaas van perfecte kwaliteit die bij jou past. Pittig, smeuïg, zacht en romig, het kan allemaal. Of je nou een lekker pikant stukje kaas bij de borrel wilt serveren, of s ’ochtends op je verse brood een smeuïg en romig stukje kaas mist, Er is altijd wel boerenkaas beschikbaar, zodat ook jij, de smaaksensatie van het boerenleven kan ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *