Uncategorized

Waar kun je brandvertragende stoffen kopen?

Stof

Natuurlijk ga je er niet van uit dat er brand uitslaat in je bedrijfspand of zorglocatie, maar je weet het maar nooit. Als je er zeker van wilt zijn dat de gebruikte stoffen (bijvoorbeeld in gordijnen) de verspreiding van de brand niet versnellen dan zou je bij deze groothandel brandvertragende stoffen kunnen inkopen. Dat is namelijk een van hun specialisaties, en ze hebben er een ontzettend groot assortiment in. Je hebt daarbij de keuze uit diverse materialen, die allemaal zodanig kunnen worden bewerkt dat het brandvertragende stoffen worden, zoals katoen, kunstleer, organza en satijn. Op het eerste oog lijken deze stoffen niet erg brandvertragend te zijn, maar het gaat dan ook over de manier waarop ze door deze groothandel zijn bewerkt. En het fijne is, het grootste deel van de stoffen die ze verkopen is op voorraad en dus snel leverbaar. Uiteraard is het wel afhankelijk van het aantal meters dat je nodig hebt, maar in principe kunnen ze bestellingen van gemiddelde groottes direct uitleveren. En goed om te weten is dat ze de stoffen zelfs voor u op maat kunnen maken.

 

Brandvertragende stoffen met ringen erin

Deze groothandel in (onder andere) brandvertragende stoffen kan de stoffen zowel op rol leveren als volledig op maat gemaakt. Ze kunnen bijvoorbeeld klittenband langs de randen toevoegen, of er ringen inslaan. Het is maar net voor wat voor gelegenheid je de stof wilt gebruiken hoe je hem afgewerkt wilt hebben, maar er is bij deze groothandel veel mogelijk.

 

Passend advies omtrent stoffen en textiel

Heb je binnenkort een beurs of evenement waarvoor je stoffen afscheidingen nodig hebt? Of ben je een bedrijfspand aan het inrichten en wil je daarvoor professionele, brandvertragende stoffen hebben? Dan ben je bij deze groothandel aan het juiste adres. Overigens hebben ze niet alleen stoffen met brandwerend effect, maar ook super veel andere stoffen. In hun magazijn kun je al deze stoffen, zoals velours, bedrukt katoen en jersey bekijken en direct bestellen. Veel ondernemers vinden het wel zo fijn om daarvoor langs te komen. Want wat je ook met de stof wilt gaan doen, het is wel zo prettig om hem te kunnen zien en in je handen te kunnen voelen voordat je besluit hem aan te kopen. Het gaat immers doorgaans om best een groot aantal meters. En ook als je niet zo goed weet wat voor stof perfect is voor jouw project zit je bij deze groothandel goed. Met hun ruime stoffenkennis kunnen ze je altijd voorzien van een passend advies met betrekking tot jouw project. Of dat nu gordijnen zijn in een zorgcentrum of een serie etuis in vrolijke kleuren. Wat je ook voor stoffen producten wilt maken, bij deze groothandel hebben ze de stoffen die jij in gedachten had, en dat voor een eerlijke prijs en met een zeer snelle levertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *